IMPORTANT! Pentru a imbunătăţi relatia cu tine si pentru analiza traficului, site-ul nostru foloseşte cookie-uri (eng. cookies).

Pentru mai multe detalii privind Politica de Confidentialitate si DGPR apasa aici . Daca esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] inchide acest avertisment.

Termeni si conditii
www.overlords.ro

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.overlords.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

www.overlords.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatii care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.overlords.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si SC OVERLORDS s.r.l. va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale

SC Overlords s.r.l. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.overlords.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa de mail office@overlords.ro

Politica de confidentialitate

www.overlords.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.overlords.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Site-ul www.overlords.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Site-ul www.overlords.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.overlords.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui mail cu aceasta solicitare la adresa office@overlords.ro.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele ale firmelor specializate, iar www.overlords.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare, suport, pentru sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa office@overlords.ro.

NOTE:

Echipamentele destinate semnlizarii optice si acustice pentru autovehicule sau pentru organizari de santiere se vor folosi in concordanata cu Legea circulatiei.

Responsabilitatea pentru utilizarea acestor echipamente in alte scopuri sau fara respectarea legislatiei nu revine www.overlords.ro.

Pentru cantitati mari de echipamente sau pentru instituții bugetare se va lucra numai pe baza de contract, conform Legii achizitiilor.

Va multumim,

Echipa Overlords