IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine si pentru analiza traficului site-ul nostru foloseşte cookie-uri (eng. cookies).

Pentru mai multe detalii privind Politica de Confidentialitate si DGPR apasă aici . Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.


Cine suntem noi, Overlords.ro?


Suntem un magazin online specializat în comercializarea de girofaruri auto.

Suntem o firma mica ce cauta sa ofere servicii de calitate prin: seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Stim ca este greu sa te documentezi atunci cand ai de gand sa cumperi ceva si din acest motiv am apelat la solutia magazinului virtual. Astfel, avem posibilitatea sa oferim toate informatiile de care tu ai nevoie sa decizi exact ceea ce ti se potriveste. Facem permanent eforturi sa implementam poze cat mai reprezentative si sa inseram cat mai multe specificatii posibile la fiecare girofar auto pe care il oferim.

 

Aducem girofaruri auto numai la prima mana.

Toate girofarurile prezente in acest magazin virtual sunt importate de firma noastra intrucat suntem in contact direct cu producatorul, distribuitorul european sau cel zonal. Avantajele cu care ne mandrim sunt:

 

Va invitam sa fiti alaturi de noi.

Din postura de importator cautam desigur distribuitori si reselleri. Va invitam sa ne contactati daca doriti sa comercializati orice produs de pe situl nostru (girofar, rampa luminoasa, sirena etc.). Preturile pentru distribuitori si reseleri sunt desigur semnificativ mai mici si va permit sa fiti competitivi.

 

Nu ne rezumam la atat...


Pentru cei ce vor sa afle si alte laturi ale afacerilor si experientei noastre va invitam sa ne vizitati si la adresa:

www.unicshop.ro

www.eaventura.ro